Draag bij aan de ontwikkeling van de Foodiebag !

Op andere sites bloggen is niet altijd even makkelijk en nu dat even nog niet lukt springen we hier even in met een boodschap om mee te werken aan de ontwikkeling van de Foodiebag.

Inmiddels heeft de eerste bijeenkomst ter voorbereiding van NachtRestaurant 2012 plaats gevonden en daarover binnenkort meer op de site van NachtRestaurant.  Uiteraard kan je nog steeds meedenken en meewerken en zijn we nog steeds op zoek naar uitbreiding van dit team. Nu vragen we jouw aandacht voor de ontwikkeling van de Foodiebag en horen graag jouw mening !

Nachtrestaurant heeft vorig jaar gezorgd voor de start van de ontwikkeling van de Foodiebag. Een concept ontstaan uit het idee voor een ‘upgrade’ van de doggybag, zodat het in Nederland sociaal geaccepteerd wordt om de restjes in een restaurant mee naar huis te nemen.

Na het winnen van de ontwerpwedstrijd is VerdraaidGoed! aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de Foodiebag. VerdraaidGoed! ontwerpt producten met het gebruik van lokale restmaterialen en produceert deze vervolgens  in sociale werkplaatsen op eigen bodem. Vanuit VerdraaidGoed! zijn we daarom erg enthousiast over deze co-creatie met Nachtrestaurant en we kijken uit naar een product wat beide visies zal samenbrengen. Een VerdraaidGoed! product op alle vlakken!

Op het moment zijn we druk bezig met conceptgeneratie, schetsen, marktonderzoek, samenwerking met productie partijen etc. Ook doen we een onderzoek naar de wensen van consumenten en restaurants tegenover de Foodiebag. Om een goed beeld te kunnen vormen horen we ook graag jouw mening! Volg deze link naar onze korte enquête en help mee aan het onderzoek.
Alvast bedankt voor de input en we houden je op de hoogte!

Lisanne A en Lisanne B van VerdraaidGoed!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *