Hallo oktober

Een maand later en inmiddels is er wel een fijne nieuwe werkplek gecreeerd. Nog steeds op hetzelfde oude vertrouwde adres, alleen een beetje anders 🙂

IMAG0804-300x180Een fijne werkplek met uitzicht op “Gebouw ‘t einde van de wereld”en dat terwijl we hier juist bezig zijn die wereld een nieuwe kans te geven.
Co-werken is nu ook een mogelijkheid en op die manier stimuleren we elkaar en kunnen we ook nog wat van elkaar leren.

IMAG0805-300x180Tevens meer ruimte om elkaar te ontmoeten en dat is zeker voor de samenwerkende partners een fijn gegeven. Waar ze ook vandaan komen, in nauwelijks vijf minuten lopen na aankomst met de trein ben je al op de plaats van bestemming! Ook voor de coachees een fijn gegeven.

Dus ja, oktober start al met een vernieuwing. En deze maand staan er nog meer veranderingen op stapel. Zoals aangegeven de vernieuwde website en ook de oprichting van de SElab cooperatie is een feit. En ook daar hoort een nieuwe website bij.
Je hoort het al; we vervelen ons niet 🙂 .

Intussen gaan de “normale”werkzaamheden gewoon door en staan we klaar om trainingen & workshops te geven als ook coaching & advies waar en aan wie daar behoefte aan heeft.
Dit laatste kwartaal zetten wij een tandje bij om ondernemers met verander impact op deze maatschappij bij te staan, te interacteren met ondernemers in de diverse workshops en of trainingen of samen aan de slag te gaan tijdens een sparringsessie over jouw business model. Om maar eens een paar zaken te noemen.

Wellicht ontmoet ik jou binnenkort? Ik kijk ernaar uit!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *