Ontwikkelingen halen nieuwsbrief in

Als trouwe lezers van de nieuwsbrief missen jullie deze wellicht. De twee maandelijkse frequentie was een vast gegeven en nu merkt de oplettende ontvanger op dat er dit jaar slechts drie zijn verschenen. Is er dan geen nieuws; ja zeker wel!
En we streven ernaar einde van dit jaar ofwel begin komend jaar de periodieke verschijning van de nieuwsbrief weer op te pakken.
Voor nu even een kleine update van achter de schermen.

Op het gebied van Impact meten ontwikkelen we door met ons Programma Impact en blijven we krachten en kennis bundelen met gelijkaardige partners om ook te blijven innoveren.Gelukkig verscheen daar wel de nieuwsbrief vanuit Selab om met jullie de laatste ontwikkelingen te delen. Lees hier meer over op de site van Selab.nl.
De highlights daarbinnen zijn onze samenwerking met de  Sociale Innovatie Fabriek waarbij we elkaar vinden  in het versterken van organisaties met een positieve impact op de samenleving.
Ook richten we ons op de ontwikkeling van een specifieke aanpak voor fondsen en aanverwante organisaties op het gebied van Impact meten en beoordelen. Naast onze Train-the-trainer aanpak  sluiten we hier ook aan bij de ontwikkelingen die de Sociale Innovatie Fabriek in werking heeft gezet en denken we met hen en velen anderen mee vanaf het begin. Wordt vervolgd.

Uiteraard begeleiden wij vanuit Evenaar & Partners nog steeds die organisaties wiens maatschappelijke bijdrage aan de samenleving zorgt voor oplossingen  van die problemen die gebaat zijn bij een dergelijke, vaak vernieuwende aanpak. Dit zonder de toekomst bestendigheid en duurzaamheid uit het oog te verliezen; een gezond business model waarbij de sociale missie en de impact het vertrekpunt zijn.
Vaak sociaal ondernemers dus, op o.a. de gebieden van zorg, cultuur, voedselverspilling en waar het kwetsbare doelgroepen,  die een plek in onze samenleving verdienen, betreft.
Zeer divers al is de rode draad die maatschappelijke relevantie.
Daarbij bouwen wij bruggen tussen de diverse domeinen en ondersteunen bij een ontschottende samenwerking ten behoeve van het programma en of project. Dat blijft mooi werk en tesamen met ons netwerk blijven we ons ook op die terreinen steeds ontwikkelen. Onze gedeelde missie versterkt deze samenwerkingsverbanden en delen blijft vermenigvuldigen :-).

Dus ook al verscheen er geen nieuwsbrief betekent dit dan toch wellicht; geen nieuws is goed nieuws!

Verder maken we ons op voor alweer de laatste maand van dit jaar en je weet; dan is het altijd een beetje een dolle dwaze boel.
Zaken afwikkelen, nieuwe zaadjes planten die in het nieuwe jaar geoogst kunnen worden en die laatste puntjes op de i zetten zodat wij en onze klanten gerust de feestdagen tegemoet kunnen zien.
Ook zullen we de komende maand de planning van de nieuwe training cylus on line zetten en mocht je willen weten wat het aanbod zal zijn, dan lichten we hier vast een tipje van de sluier op.

Nu ben je weer even up-to-date en weet je enigszins waar ik me zoal mee bezig houd, met mijn partners :-).

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *