Partners gezocht voor de Proefsessies

Dit jaar organiseren we een aantal proefsessies, waarbij de zintuigen centraal staan.

De Proefsessies zijn avonden waar je mede (sociaal) ondernemers echt kunt ontmoeten. Elke sessie is een experiment waarin je de ‘nieuwe’ wereld samen onderzoekt en (opnieuw) ontdekt door te proeven, kijken, luisteren, ruiken en te voelen.  Onderzoeken door je zintuigen te gebruiken, iets wat we vaak vergeten.

  • Elke proefsessie wisselt van inhoud en vorm. Het centrale zintuig van die sessie speelt een rol in hoe de sessie wordt begeleid
  • Er is volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Zo laven we ons met allerlei inzichten
  • De gesprekken die ontstaan tijdens de Proefsessie en het gebruik van een van de zintuigen leiden tot verdieping en verfrissende inzichten

We komen nu weer in een tijdperk waarin we beginnen te begrijpen dat ons lichaam heel intelligent is. Bij het leren al je zintuigen goed gebruiken, is van belang voor de ontwikkeling van verschillende soorten intelligenties

Elke proefsessie wisselt van inhoud en vorm. Iedere sessie staat een ander zintuig centraal en zullen we deze actief gebruiken voor de bepaling van inhoud, vorm en locatie.

De zintuigen zijn onze poorten naar de wereld, zonder hen is leven en leren niet mogelijk.

Er is ruimte om vragen te stellen en met elkaar te sparren, te discussiëren en de dialoog aan te gaan. Zo laven we ons met allerlei inzichten. Hoe de sessie begeleid wordt, wordt bepaald door het centrale zintuig van die sessie. In een informele setting, op een inspirerende locatie, met een beetje inspanning, en ook zeker de nodige ontspanning.

Voor wie

Startende en gevestigde (sociaal) ondernemers, organisaties met een maatschappelijke relevantie, denkers, doeners en visionairs.

Elke ondernemend mens heeft zijn eigen ervaringen, valkuilen, mijlpalen en creatieve oplossingen. De aanwezige ervaring versus het aanwezige vermogen tot ‘fris denken’ garandeert dat iedereen van elkaar leert. De interactie die ontstaat tijdens de gesprekken en het gebruik van een van de zintuigen leidt tot verdieping en wellicht tot meer verfrissende inzichten.

Resultaat

  • Je hebt (beter) kennisgemaakt met ondernemende mensen die je normaal gesproken niet of nauwelijks spreekt.
  • Je ben de diepte ingegaan
  • Je bent geprikkeld en verrast.
  • Je hebt nieuwe inzichten opgedaan door te experimenteren op een zintuigelijke wijze.
  • De sessie lokt uit tot een natuurlijke manier van netwerken. Netwerken met inhoud. Dat is overigens niet het doel van de proefsessie, maar wellicht wel een prettige bijkomstigheid.
  • Vele betekenisvolle en waardevolle gesprekken en verbindingen, ook na de georganiseerde proefsessie zelf.

Open inschrijving

De proefsessies vinden plaats in februari, april, juni, augustus, oktober en december. Kijk in de agenda voor de datum en het ‘zintuig’ van de eerstvolgende editie. Jouw investering is € 25 (excl. BTW).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *