Goede Vrijdag een goede dag voor een workshop?

Op 25 maart 2016 is het Goede Vrijdag. Veel scholen, overheidsinstellingen en gemeente- en provinciehuizen zijn gesloten. Maar hoe zit het ook alweer? Is Goede Vrijdag een verplichte vrije dag of niet?

Als ondernemer ben je niet verplicht op Goede Vrijdag je onderneming te sluiten of je werknemers vrij te geven. Goede Vrijdag – de dag waarop wordt herdacht dat Jezus terecht werd gesteld – is alleen een verplichte vrije dag voor bepaalde sectoren waarin ambtenaren werkzaam zijn zoals gemeentehuizen. Daarom zijn winkels, zakelijke dienstverleners en ook banken over het algemeen gewoon open. Ook de effectenbeurzen sluiten niet. Scholen mogen zelf bepalen of zij hun leerlingen een dagje vakantie geven.

Kortom, het is een dag die je vrij kan invullen zoals je wil.  Het kan zijn dat je  toch graag op Goede Vrijdag vrij wil zijn, zodat je een lang weekend vrij hebt. Of je neemt de tijd om wat kennis en inspiratie op te doen, bijvoorbeeld door deel te nemen aan die workshop waarvoor je eerder geen tijd nam.

En laat er nu precies op die vrijdag een werksessie Impact meten zijn :-). Een middag met elkaar aan de slag om jouw organisatie een extra boost te geven als het gaat om het verschil dat jouw project/initiatief/onderneming maakt in en op de samenleving.
What better way to spend Good Friday?! Lees meer over de inhoud van deze workshop of meld je direct aan. Omdat het zon speciale dag is hebben we nog een extra verrassing in petto voor de deelnemers.

Hoop je daar te zien!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *