Summerbreak

Met de eerste zonnestralen en het heerlijke zomerse weer de afgelopen tijd, voelt het voor mij alsof dit jaar doormidden gesneden wordt door een zomerse break.

Ik kijk terug op een bijzonder half jaar, gevuld met workshops, trainingen en begeleiding van een aantal bijzondere ondernemers en hun initiatieven.

Ook het programma Impactmeting heeft volop in de belangstelling gestaan het afgelopen jaar en ontwikkelt zich nu verder in Selab. In dit samenwerkingsverband maken we de doelstellingen waar, die er al vanaf het eerste begin voor dit project waren: samenwerken door de opzet van een leernetwerk; zorgen dat impactmeting in de praktijk wordt gebruikt; studenten, verwante organisaties en sociaal ondernemers betrekken en die ervaringen vervolgens weer delen; en impactmeting makkelijker en toegankelijker maken en ook de neveneffecten van zo’n meting voor een organisatie aantonen.

Die interactie vind je ook terug in de trainingen, workshops en bijeenkomsten, zoals de inspiratiesessie van Social Powerhouse, waarbij er letterlijk en figuurlijk geproefd werd van het sociaal ondernemerschap. En zelf geniet ik zo van het geven van die trainingen, zoals die voor Team Utrecht 2015 waarbij de deelnemers enthousiast aan de slag gingen met hun sociale businessmodel.

En de ondernemers die ik coach, die doen het gewoon zelf hoor, ik ben erbij. In elke nieuwsbrief is er tot zover wel minstens één van die ondernemers in het spotlicht gezet.

Dus ja, ik kijk positief terug en ben toe aan een zomerse break na deze dynamische en drukke zes maanden. Deze maand nog wat zaken afronden en paaltjes zetten voor na de zomer. Kan bijna niet wachten om in september de resultaten daarvan te onthullen.

De zomer heeft een geheel eigen logica en brengt iets in me naar boven. Een gevoel van vrijheid, mogelijkheden, ontmoetingen met vrienden en ontdekkingen. Een soort van tijdloze periode waarbij alles een geheel eigen tempo heeft. Ik ga er optimaal van genieten!

Wens jou een prachtige zomer, succes met de werkzaamheden en hoop je daarna weer te ontmoeten.

Evenaar & Partners sluit haar deuren van 4 augustus tot en met 24 augustus
* Tussentijdse afspraken die zijn gemaakt voor deze periode gaan uiteraard wel gewoon door ! 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *