TEST DIE FOODIEBAG NU !

Denkt u er over de Foodiebag te gaan gebruiken in uw restaurant, maar wilt u graag eerst een proefexemplaar bekijken? Dat kan. Bestel hier uw proefpakket en ontvang 3 complete Foodiebags inclusief uitleg over het gebruik ervan.

Restaurant eigenaren opgelet. Met deze nieuwe generatie doggybag biedt u uw gasten een elegante en functionele manier om tot de laatste hap van hun maaltijd te genieten. Door het aanbieden van deze trendy Foodiebag wordt voedselverspilling tegengegaan en kunnen restanten van de maaltijd op een mooie en aansprekende manier meegenomen worden naar huis.

Hoe werkt de Foodiebag? Zo: Op tafel ligt een uitleg-kaartje met daaraan een bestek-clip die symbool staat voor de Foodiebag. Schuift de gast deze aan het bord, dan weet de ober: deze gast wil graag het overgebleven eten mee naar huis nemen. In de keuken wordt het voedsel verpakt in de Foodiebag, zodat het op een handige en stijlvolle manier meegenomen kan worden.

Dankzij de Foodiebag wordt voedselverspilling in de horeca op een simpele en effectieve manier teruggedrongen. Door de Foodiebag lepel-clip wordt het vragen en aanbieden van een Foodiebag heel eenvoudig en wordt de eventuele gêne van de gast of de ober weggenomen. Het restaurant hoeft niet langer overgebleven voedsel weg te gooien en de gast kan in deze stijlvolle bag de restjes op een plezierige manier mee naar huis te nemen. Een beter visitekaartje voor de duurzame horeca-ondernemer is er niet.

Benieuwd als restaurant eigenaar of als horeca bezoeker; ga dan naar VerdraaidGoed en lees er meer over. Bestellen kan daar ook makkelijk en ook als horeca consument kun je jouw steentje bijdragen aan de invoering van de Foodiebag !

 

1 antwoord
  1. Rianne Reijnen
    Rianne Reijnen zegt:

    ziet er top uit, wij geven regelmatig overgebleven eten mee en zijn op zoek naar iets moois om het in te doen, de foodiebag

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *