Als je het zelf niet goed zeggen kan ….

Soms denk ik wel eens dat de website niet helemaal goed aangeeft waar ik sta en wat ik doe en dat het ook moeilijk is dat steeds goed aan te geven. In de kern blijft het wel helder en kan ik enkel hopen (en vertrouwen) dat deze website aangeeft wat ik doe, hoe ik het doe en wellicht belangrijker nog ; Waarom ik doe wat ik doe!
Toch mis ik het tussentijdse delen en vang dat enigszins op met de twee maandelijkse nieuwsbrief. Toch biedt dat slechts een klein kijkje en ook niet zo frequent, zeker nu de tijd zo vliegt en de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Dan wilde ik dat ik goed kon bloggen en op die manier mensen zou kunnen meenemen op mijn reis, door/op diverse gebieden en met divers reisgezelschap. Dat ik kon schilderen met woorden over waar we nu mee bezig zijn en wat voor bijzonders ik hoor. Ook schuw ik niet de dingen te delen waar ik tegen aan loop die helemaal niet zo fijn zijn.

Ben echter geen blogger en daar ben ik me van bewust. Kijk eens om me heen en zie prachtige concepten die gedragen worden door gedreven ondernemers. Ook zijn er weer diverse ondernemers die gewoon weer starten. Daar geniet ik van en zo ook van die ondernemers die gewoon doorgaan en zichzelf weer even scherp zetten. Die betrokkenheid van die ondernemers bij een andere (betere) wereld heb ik ook bij hen; ik volg ze, moedig ze aan en wissel graag met ze uit.

En dan die stimulans van het sociaal ondernemerschap die overal naar boven komt. Petra Kroon van Sociaal Ondernemen.nu weet dit als geen ander goed te verwoorden en geeft hiermee de kansen als ook de nadelen van de groeiende bekendheid aan. In het gevecht van de sociaal ondernemer komen al die aspecten aan bod.

Tot zover even en wellicht tot ziens . Ga ik in die tussentijd even de inspiratie tanken en de nodige durf om weer eens een blog de wereld in te sturen;-)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *