De Foodiebag stormt op ….

Na de lancering van 20 april j.l. is de Foodiebag heel langzaam 😉 Nederland aan het veroveren en helpt zo een handje mee de voedselverspilling terug te dringen.

Een elegante en hippe oplossing om dat heerlijke eten mee te nemen om op te eten. Lees alles over de Foodiebag en hoe de bewustwording op gang wordt gebracht. Het is namelijk meer dan een bakje alleen!

Ook de media en  bloggend Nederland pikten het op. Beluister de interviews met Lisanne Addink van VerdraaidGoed! en Marguerite Evenaar (namens Nachtrestaurant) en lees de blogs van o.a. Marjan Ippel en Foodreporter.

Luister via onderstaande link naar het Foodiebag interview met Lisanne Addink-Dölle bij Evers staat op op 538.
VerdraaidGoed! Foodiebag bij Evers staat op Radio 538

Met de naam Doggy Bag zal het nooit wat worden in Nederland. Maar de oplossing is er:de Foodiebag. Goede Zaken van Amsterdam FM sprak met Marguerite Evenaar; beluister het hier 

Blog van Marjan Ippel – Ober, mag ik een Foodiebag

Blog van Foodreporter – Tijd om verspilling in de horeca terug te dringen

Blog van Bijenkorf door Barbara Putman

Ook jij, als gast en consument kun je inzetten door een brief te schrijven naar jouw favoriete restaurant en dat kan nog steeds via Ikkominactie. Doe mee met deze actie en dan kan jij straks ook daar,  wat je niet op kan,  meenemen; eten blijft immers om op te eten !

Wil je meer weten over de Foodiebag, hoe het precies werkt en  waar je ze kan krijgen of andere informatie over dit bijzondere produkt met een sociaal ondernemende missie; lees het hier of neem  contact met ons op.

p.s. De introductie aanbieding voor echte duurzame horeca pioniers is verlengd tot eind juni.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *